Text categorie perne si pilote de lana pentru copii

Cel mai odihnitor somn: intr-o camera linistita, bine aerisita, inconjurat de materiale naturale. Daca iti doresti o pilota sau o perna din materiale naturale pentru copilul tau, atunci pernele si pilotele din lana naturala si bumbac organic sunt una dintre cele mai bune solutii.

Pilotele si pernele contin 100% lana Merinos dispusa multistrat, pentru a se evita migrarea si aglomerarea lanii in interior si au exterior 100% Bumbac fiberproof, 120g/mp. Asta inseamna ca in ciuda interiorul din lana neturala, cel mic nu va fi intepat sau gadilat absolut deloc!

Straturile de lana au densitați de 150 – 300g/mp, plapumile de iarna si pilotele fiind facute suprapunand doua sau mai multe straturi. Astfel este inglobat mai mult aer in structura umpluturii, ceea ce sporeste gradul de confort termic al produsului.

La perne este folosita aceeasi metoda de impachetare a caierului val. Lana din perne nu migreaza, nu formeaza aglomerari in timp.

Datorita materialelor naturale, copiii vor avea un somn linistit si odihnitor. Lana ajuta la reglarea temperaturii corpului si ii ajuta sa doarma linistiti in orice sezon.