Baterii bucatarie

Baterii bucatarie

Baterii bucatarie

Baterii bucatarie practice si elegante cu finisaje diferite si cu functii adaptate nevoilor tale: senzori, LED-uri, aeratoare, sisteme d rabatare pentru montaj in fata ferestrei, termostate, conexiuni la sisteme de filtrare a apei.

Baterii bucatarie

Toate produsele din categoria Baterii bucatarie

Afișez toate cele 41 de rezultate

Cand alegi o baterie sanitara pentru bucatarie, primul lucru de care trebui sa tii cont este tipul de montaj – pe chiuveta / blat sau pe perete. Atat timp cat nu schimbi designul bucatariei, locul si modul de montaj al noii baterii de bucatarie cu greu se poate schimba fara compromisuri de estetica.

De asemenea, va trebui sa stii dimensiunile chiuvetei si sa te asiguri ca jetul de apa ajunge in mijlocul acesteia, iar pipa robinetului este suficient de lunga si inalta pentru a putea folosi chiuveta in deplinatate, pentru orice fel de vas sau pregatiri.

Ce fel de baterie de bucatarie cauti? Exista pipe in forma de U, un forma de gat de lebada, cu unghiuri drepte, dar si cu cap de dus cu arc, ideale pentru spalari si clatiri repetate. De asemenea, manarele pentru dechidere-inchidere pot fi amplasate clasic, pe orizontala, in fata pipei, sau pe verticala, in laterala ei.

In materie de pipe, ultimele tendinte in materie de baterii pentru bucatarie incorporeaza lumini tip LED in capatul pipei, pentru  buna iluminare a  frontului de lucru dar si pentru a semnala vizual daca apa este in regula sau este prea fierbinte.

Ajungem astfel la controlul debitului si al temperaturii. Acestea doua se controleaza cel mai usor cu ajutorul unei singure manete, amplasate conform preferintelor voastre, orizontal si in fata sau vertical si pe lateral, in cele mai multe dintre variantele de design.

Materialul de baza si finisajul baterie este important atat din perspectica designului, cat si a durabilitatii si igienei. Cel mai des intalnite baterii sunt din alama, bronz si cu finisaje cromate sau nichelate, care ofera si un raport pret-calitate foarte bun. Mai exista baterii din inox  – foarte durabile sau din alte tipuri de aliaje, unele cu zinc. Orice aliaj ati alege, aveti grija ca nici bateria si nici racordurile sa nu emita nici un fel de mirosuri.

Tot in privinta finisajelor: este intotdeauna o ideea buna ca toate finisajele din bucatarie sa fie din acelasi material.

Un alt detaliu important in cumpararea bateriei sanitare este aeratorul, care ajuta mult la economisirea apei. Este inclus?  Se poate monta ulterior?

Si ultimul detaliu, de care depinde mentenanta pe termen lung a bateriei: cartusul. Trebuie sa fie o dimensiune clasica, care se gaseste frecvent la magazinele de profil, cum ar fi cartusul de 35 mm, in caz ca trebuie inlocuit la un moment dat.

X
5% Reducere la prima comandă!

 

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi: 5% reducere la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.