Baterii cada

Baterii cada

Baterii cada

Aici veti gasi baterii cada usor si sigur de manevrat, construite din alama sau bronz, cu cartusuri ceramice, pentru durabilitate maxima. Diferenta dintre ele provine din finisajele spectaculoase pe care le oferim. Pe langa finisajele clasice din crom, avem baterii nichelate, aurii sau alama periata, plus modernele baterii albe si negre, pentru un aspect absolut spectaculos al baii.

Baterii cada

Toate produsele din categoria Baterii cada

Afișez toate cele 41 de rezultate

Daca alegi singur bateriile pentru cada, atunci tine cont si de aceste sfaturi:

  1. Numarul de gauri de pe cada sau din perete este definitoriu si aici. 1, 2 sau mai multe, impun un anumit tip de baterie, cu un numar corecpuzator de piese.
  2. AI nevoie de baterie cu montaj pe perete sau pe cada? Cele 2 tipuri arata si se comporta usor diferit.
  3. Are furtunul si para de dus incluse? Daca nu, ai grija sa la cumperi astfel incat sa se potriveasca din punct de vedere al esteticii si functionalitatii.
  4. Finisajul cromat este cel mai utilizat in baie, avand o mare rezistenta in mediul umed din zona unei cazi folosite zilnic. Pe de alta parte, finisajele din bronz periat, albe sau negre, au capacitatea de a atrage toate privirile si a defini intregul design al baii.

Alege una dintre aceste baterii cada moderne, cromate, nichelate, albe, negre sau din bronz, cu design modern sau clasic, pentru o baie confortabila si stilata.

X
Reducere 5%
la prima comanda!

Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/.
Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.

Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.