Baterii lavoar

Baterii lavoar

Baterii lavoar

Baterii lavoar cu estetica deosebita si simplu de utilizat. Cu pipa fixa sau mobila. Bateriile au corpuri solide din alama sau bronz, cu finisaje  cromate, nichelate sau alama periata, precum si finisaje albe sau negre, aplicate prin electrogalvanizare, pentru o durabilitate maxima.

Baterii lavoar

Toate produsele din categoria Baterii lavoar

Afișez 1–44 din 56 de rezultate

Daca alegi singur bateriile pentru lavoar, atunci tine cont si de aceste sfaturi:

  1. Cate gauri are lavoarul tau? De obicei are doar una centrala, dar daca alegi un lavoar cu design special, atunci tine cont de asta si cand alegi bateria.
  2. Forma si marimea pipei bateriei pentru lavoari. Daca aceasta este prea scurta sau nu este aleasa in raport cu adancimea bazinului, s-ar pueta sa te gaesti in situatia de a nu putea sa folosesti lavoarul confortabil. Daca ai un lavoar nu foarte adanc, pozitionat la inaltimea corecta pentru tine, atunci bateria pentru lavoar poate fi oricat de scurta si de dreapta. Daca lavoarul este montat mai jos, atunci s-ar pueta sa-ti fie de folos mai degraba o baterie baie cu pipa mai inalta si arcuita.
  3. Pipa fixa sau mobila? Daca este pipa fixa nu vei putea regla decat debitul, nu si directia lui, iar acesta ar putea sa ajunga exact in gaura de scurgere a lavoarului, ceea ce genereaza un zgomot foarte neplacut.

Alege ca ti se potriveste din colectia noastra de baterii lavoar

X
5% Reducere la prima comandă!

 

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi: 5% reducere la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.