Birouri

Birouri

Birouri

Pentru o amenajare clasica a coltului de lucru de acasa, opteaza pentru unul dintre aceste birouri din lemn sau din PAL melaminat cu aspect de lemn. Birourile din lemn, PAL sau MDF sunt clasicii amenajarilor de birouri. Includ sertare, rafturi si alte depozitari, pentru a avea tot ce trebuie la dispozitie in timpul lucrului sa studiului.

 

Toate produsele din categoria Birouri

Afișez toate cele 22 de rezultate

Pentru un aspect clasic al camerei copilului sau a biroului de acasa, alege unul dintre aceste birouri din lemn sau din placi aglomerate din lemn sau MDF.

Pot avea incorporate rafturi, sertare, spatii de depozitare sub blat, suporturi pentru tastatura sau pentru unitatea centrala. Pot fi birouri din lemn simple, statice, sau din cele ajustabile pe inaltime si cu blatul rabatabil, special concepute pentru un copil in crestere.

Alege cel mai potrivit birou din lemn si noi il vom livra rapid catre tine, oriunde in Romania.

Tipuri de birouri dintre care putem alege

Birouri cu structura metalica

Birourile cu structura metalica au avantajul supletii si al durabilitatii si se pot introduce usor in orice coltisor al casei, dat fiind ca sunt si lipsite de accesorii si placari sofisticate.

Biroul cu structura metalica este spatiul de lucru in esenta lui:  fara ornamente, dar solid si de incredere, cu blat din MDF sau PAL.

Chiar daca este mai suplu si structura ii este vizibila, biroul cu structura metalica poate avea suport pentru documente, suport special pentru tastatura, chiar si suport pentru unitatea centrala sau pentru picioare la nivelul dusumelei. De asemenea poate avea depozitari sub forma de sertare sau sub blatul rabatabil.

Birouri cu suport pentru tastatura

Atunci cand lucrezi cu multe documente, cu planse de mari dimensiuni, carti sau diferite substante, sau cand inaltimea si conformatia ta o cer, un suport pentru tastatura este bine-venit pentru a lucra confortabil.

Suportul pentru tastatura mobil este simplu de folosit si permite folosirea libera a suprafetei biroului si se poate atasa sub diverse forme oricarui tip de birou: fie el cu structura metalica, din PAL, lemn sau MDF.

In aceasta categorie: birouri cu suport pentru tastatura, cu structura metalica sau din PAL.

Birouri din PAL melaminat

Birourile din PAL melaminat sunt cele mai des intalnite si cele mai rezistente la uzura, datorita stratului de melamina care protejeaza PAL-ul. Pe langa rezistenta, birourile de PAL arata foarte bine, datorita stratului de melamina, care poate imita culoarea si fibrele mai multor specii de lemn (stejar, nuc, fag, etc).

X
5% Reducere la prima comandă!

 

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi: 5% reducere la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.