Cuiere perete

Cuiere perete

Cuiere perete

Cuiere perete din PAL melaminat diverse nuante, cu 3, 5 sau 6 agatatori. Se pot monta solitar sau insiruite, functie de spatiu. Pentru holuri, vestiare, sali de clasa, sali de asteptare. Cuierele vin la tine acasa gata de fixat la locul lor.  Pachetul include si holzsuruburile de fixare. Cuiere de perete practice, solide, discrete.

Toate produsele din categoria Cuiere perete

Afișez toate cele 18 rezultate

Pentru holuri inguste, pentru vestiare, pentru bai, sali de clasa, pentru orice locuri publice sau private sunt perfecte aceste cuiereperete. Cu profile inguste, de 18 mm, din PAL melaminat rezistent, sunt discrete si utile in acelasi timp.

Pachetele livrate de aici includ atat cuierul complet, cat si diblurile cu holtzsurub pentru fixare in perete. Atentie, pentru fixarea cuierului in gips carton, ai nevoie de dibluri tip fluture, cu cap filetant. Le gasesti la orice magazin de materiale de constructii, sub numele dibluri pentru gips carton.

Cuierele de perete asigura suport pentru haine, genti si esarfe in orice hol sau vestiar. Fiind din PAL sunt foarte usor de intretinut, dar nu se recomanda amplasare lor in medii execsiv de umede perioade lungi de timp, sau in medii cu temperaturi de inghet.

Desi pot atrage praf, mai ales pe cantul superior, aceste cuiere de perete se pot curata usor cu o carpa sau laveta umeda. Se poate monta doar un cuier, 2 pe colt ori 2 sau mai multe in serie, de aceeasi nuanta de PAL sau sub orice combinatie va place.

X
Reducere 5%
la prima comanda!

Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/.
Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.

Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.