Culegator fructe

Culegator fructe

Culegator fructe

Un culegator fructe solid, eventual cu coada extensibila este foarte util atunci cand se apropie toamna, merele, perele si nucile se coc si tu ai vrea sa le culegi in stare cat mai buna, cu efort minim, pentru a le putea pastra pentru iarna.

Poti cumpara de la magazin.sporulcasei.ro un culegator cu coada extensibila pentru a colecta fructele direct din copac, sau unul cu coada fixa si recipient rotativ, pentru fructele cazute pe jos.

Toate produsele din categoria Culegator fructe

Afișez toate cele 9 rezultate

In trecut, culegatorul de fructe era un par lung si subtire din lemn despicat la capat. Bucatile despicate de lemn erau fixate sub forma de cupa, cu pene de lemn si sarma. Se numea harzob, cioara, zburator, in functie de zona in care te aflai. Era o unealta perfect functionala, cu singurul neajuns ca aria sa de actiune era limitata la lungimea cozii.

Culegatoarele de fructe din copac (mere, pere gutui) ofera aceeasi functie de baza – culesul fructelor direct din copac – dar au cateva elemente de ajutor si protectie in plus:

  • Punga textila este detasabila si protejeaza fructul de lovituri. De asemenea, punga poate fi spalata fara probleme.
  • Zimtii din polipropilena de pe marginea pungii ajuta la desprinderea usoara a fructului de pe creanga, ghidandu-l spre punga moale.
  • Coada extensibila, usoara, din aluminiu se extinde de la 1.7 pana la 3 , respectiv 4 metri, functie de model. Sistemul de extindere este simplu, dar foarte sigur si durabil. Avand aceste caracteristici si lungimea variabila, poti culege fructe usor in siguranta de la inaltimi pana la 5.5 metri.

Mai mult, astazi exista – si noi vi le oferim – culegatoare de nuci si alune de pe sol, care functioneaza ca un tambur impins cu coada de lemn, si strange toata fructele cazute sau scuturate pe sol. Sunt de un real ajutor si poti strange oricate nuci vrei, fara sa te apleci nici macar o data, pentru a goli cosul, pentru ca are inclusiv un dispozitiv de golire.

X
5% Reducere la prima comandă!

 

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi 5% reducere la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.