Oferta limitata! 25% reducere pana pe 07 iulie!
Culegator fructe

Culegator fructe

Culegator fructe

Un culegator fructe solid, eventual cu coada extensibila este foarte util atunci cand se apropie toamna, merele si perele dau in parg si tu ai vrea sa le culegi in stare cat mai buna, pentru a le putea pastra pentru iarna. Vezi ce variante ai:

Toate produsele din categoria Culegator fructe

Afișez toate cele 8 rezultate

In trecut, culegatorul de fructe era un par lung si subtire din lemn despicat la capat. Bucatile despicate de lemn erau fixate sub forma de cupa, cu pene de lemn si sarma. O unealta perfect functionala, desi arhaica, cu singurul neajuns ca aria sa de actiune era limitata la lungimea cozii.

Culegatoarele moderne de fructe ofera aceeasi functie de baza – culesul fructelor direct din copac – dar au cateva elemente de ajutor si protectie in plus:

  • Punga textila este detasabila si protejeaza fructul de lovituri. De asemenea, punga poate fi spalata fara probleme.
  • Zimtii din polipropilena de pe marginea pungii ajuta la desprinderea usoara a fructului de pe creanga, ghidandu-l spre punga moale.
  • Coada extensibila, usoara, din aluminiu se extinde de la 1.7 pana la 3 , respectiv 4 metri, functie de model. Sistemul de extindere este simplu, dar foarte sigur si durabil. Avand aceste caracteristici si lungimea variabila, poti culege fructe usor in siguranta de la inaltimi pana la 5.5 metri.

Culegatoarele noastre de fructe sunt produse in Germania si le putem livra prompt oriunde in Romania.

X
5% Reducere la prima comandă.

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus reducerea de 5% la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.