Echipament de protectie

Echipament de protectie

Echipament de protectie

Echipament de protectie pentru lucrul in gradina, livada, curte: pantaloni, haine, manusi, casti, antifoane. Nu face lucrari grele, cu materiale periculoase sau utilaje puternice, fara echipament de protectie adecvat!

Toate produsele din categoria Echipament de protectie

Afișez toate cele 4 rezultate

Daca lucrezi cu utilaje puternice si faci lucrari de amploare, trebuie sa porti echipament de protectie personal, chiar si la tine in gradina. Doborarea sau curatarea copacilor, cositul ierbii, curatarea gardului viu, plantarea si replantarea, dar si stropitul cu diverse substante, presupun un grad agresiune mecanica, fizica si chimica asupra celui care lucreaza si de aceea protectia este absolut necesara.

Aici gasesti echipament de protectie personal, conceput special pentru a micsora riscul de accident atunci cand lucrezi in curte, gradina, livada sau la o constructie.

Cele mai multe dintre accidentele de munca din gospodarie pot aparea din cauze mecanice, electrice sau chimice. Echipamentul personal de protectie impotriva accidentelor in timpul muncii in gospodarie include manusi, pantofi, ochelari, antifoane, casti, haine si pantaloni antitaiere.

Echipamentul de protectie trebuie sa fie construit corespunzator si mentinut in stare buna, pentru a-si face treaba. De asemenea ar trebui sa fie confortabil, pentru a incuraja utilizarea. Confortul si marimea corespunzatoare, fac diferenta dintre protectia sigura si completa si una partiala, adica ineficienta.

De pilda, de ce ai purta echipament de protectie cand cosesti in gradina sau cand cureti copacii? In fond nu sunt lucrari pe care la faci in fiecare zi. Ei bine, ratiunea este ca desi sunt lucrari pe care le faci rar, trebuie sa-ti protejezi ochii de aschii, rumegus si praf, mainile de zgarieturi , urechile de zgomotul motorului si picioarele de taierurile lamelor care se misca cu o forta si o viteza uluitoare.

Lucreaza bine, rapid si sigur, protejandu-te de accidente, chiar si in gradina. De fiecare data cand iti cumperi un utilaj sau o unealta noua, gandeste-te si la siguranta ta!

X
5% Reducere la prima comandă!

 

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi 5% reducere la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.