Oferta limitata! 25% reducere pana pe 07 iulie!
Masina tuns gazon

Masina tuns gazon

Masina tuns gazon

Categoria Masina tuns gazon include utilaje electrice, pe benzina sau manuale, create pentru a mentine gazonul in cea mai bune forma tot sezonul.

Toate produsele din categoria Masina tuns gazon

Afișez toate cele 16 rezultate

O masina tuns gazon este o masina care utilizeaza una sau mai multe lame pentru a cosi gazonul. Ca si motorizare: poate fi actionata de un motor electric sau de unul pe benzina, dar mai exista si astazi modelul manual, cu cilindri rotitori.

O masina de tuns gazon buna este un utilaj destul de des folosit vara de catre cei care vor sa tina vegetatia sub control. Poate avea o singura functie (taiatul ierbii) sau mau multe: taiatul ierbii, colectarea si/sau mulcirea (tocarea marunta a ierbii, co scopul de a o redistribui pe gazin sau a o pune la compost).

Masinile de gazon sunt utilaje sigure, usor de manevrat de oricine, mai ales daca au si tractiune integrata. Exista variante cu tractiune si fara tractiune. Unele au manere pliabile pentru o depozitare usoara si au majoritatea comenzilor plasate central, pe maner.

Cand alegi masina de gazon trebuie sa tii cont de:

  • marimea curtii tale
  • tipul de vegetatie
  • latimea brazdei / latimea de lucru
  • functiile incorporate (cosire, colectare, mulcire)
  • daca are tractiune integrata sau nu
  •  tipul de combustibil
  • nivelul de zgomot.

Orice masina de gazon ai alege, curtea ta ve arata impecabil daca respecti intervalele de cosire pentru tipul tau de gazon si ai grija de masina cum trebuie.

X
5% Reducere la prima comandă.

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus reducerea de 5% la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.