Obiecte sanitare

Obiecte sanitare

Obiecte sanitare

Aici gasesti o selectie atent intocmita de obiecte sanitare pentru casa ta: baterii bucatarie, baterii baie, baterii dus si baterii cada.

Obiecte sanitare pentru acasa: baterii bucatarie, baterii lavoar si baterii cada dus.

Toate produsele din categoria Obiecte sanitare

Afișez 1–44 din 92 de rezultate

Cand alegi obiecte sanitare, trebuie sa fii atent la urmatoarele 4 lucruri:

  1. Spatiul disponibil

In cazul obiectelor sanitare pentru baie, spatiul disponibil este esential. Baile nu sunt incaperi foarte mari si chiar daca ar fi, trebuie sa tii cont de circulatii, locuri de manevra, depozitari, modul de deschidere a usii, pozitia si marimea ferestrei si orice alte amanunte foarte importante pentru amenajarea optima a baii. Daca instalezi o cada sau o chiuveta prea mari sau cu un design grandios, nu vei mai avea loc pentru celelalte obiecte sanitare indispensabile toaletei zilnice. Fa o schita a baii, masoara cu grija si alege cele mai potrivite forme si volume de obiecte sanitare pentru a pastra macar 1/3 din suprafata baii libera.

  1. Culoare si design

Albul pentru obiectele sanitare mari (toaleta, bideu, cada, chiuveta) si argintiul pentru bateriile sanitare si accesorii este in continuare in trend si foarte usor de incorporat in proiecte de design cu faianta si gresie colorata. Din acest motiv, bateriile sanitare cromare si nichelate sunt cele mai cautate. Dusurile walk-in cu podea colorata sunt insa un bun exemplu de continuitate a obiectelor sanitare cu designul baii, la fel ca si cazile jacuzzi cu perete transparent.

In ceea ce priveste designul, in fara de liniile clasice de ani de zile, incep sa se ceara tot mai mult linii moderne, usor de intretinut, dar si cu elemente vizuale cum sunt LED-urile colorate la bateriile sanitare, care semnaleaza temperatura apei.

  1. Stilul

Exista un stil clasic prin linii si stiluri care devin clasice prin cererea continua si calitatea constanta. Exista insa si stilul modern prin linii si futurist prin accesorii precum luminile LED. In Magazin Sporul casei vei gasi cate o varianta pentru fiecare stil.

  1. Masuratori

Nu uita de masuratori si de numaratori! Daca ai de cumparat numai baterii sanitare, numarul de orificii de pe cada / lavoar / chiuveta este une lement esential, la fel ca si distanta dintre ele. Daca ai de cumparat mai multe obiecte sanitare, atunci masuratorile pentru intreaga incapere si delimitarea locurilor sunt foarte importante.

X

EBOOK GRATUIT

Abonează-te și primești GRATUIT un Ebook despre idei de amenajare LIVING!