Pantofare

Pantofare

Pantofare

Pantofare din PAL, cu sertare rabatabile, cu fatete albe, imitand lemnul sau din oglinda, pentru buna organizare a holului si un aspect ingrijit.

Pentru a nu mai lasa pantofii aliniati langa perete in hol alege unul dintre aceste pantofare din PAL, cu sertare multiple, cu fete simple sau din oglinda, cu top simplu sau sub forma de bancheta.

Toate produsele din categoria Pantofare

Afișez toate cele 36 de rezultate

Oricat ai alinia perechile de pantofi, sfarsesti prin a te impiedica de una in timp ce traversezi holul. Plus ca in lipsa unui suport special, risti sa lasi pantofii plini de praf si noroi pana la urmatoarea purtare. Cumpara un pantofar special pentru pantofii tai si, de dragul ordinii care iti place atat de mult, dar si de dragul lor, care costa atat de mult, curata-i si adaposteste-i in spatele usilor pantofarului dupa fiecare purtare.

Daca sunt din cele inchise, pantofarele au darul de a fi discrete si de a pastra discretia asupra continutului lor, iar materialele din care sunt facute de obicei sunt dure si rezista testului timpului.

Pantofarele deschise sunt de obicei simple rafturi din metal cromat sau lemn, dar au darul de a ridica toate perechile de pantofi de pe podea si de a le organiza pe verticala.

In varianta cu bancheta, pantofarul ofera un spatiu de depozitare foarte practic, dar si un spatiu de odihna si pentru incaltat.

Alege pantofarul potrivit pentru holul tau si obiceiurile tale.

X
5% Reducere la prima comandă!

 

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi: 5% reducere la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.