Pulverizatoare

Pulverizatoare

Pulverizatoare

Atomizoare si pulverizatoare pentru dispersia usoara si rapida a tratamentelor la pomii fructiferi, vita de vie, arbusti, precum si a substantelor de dezinsectie. Atomizoarele si pulverizatoarele sunt utilajele perfecte pentru perioadele in care aplicati tratamentele in gradina, livada sau vie. Se folosesc cu succes si pentru deratizare si dezinsectie.

Toate produsele din categoria Pulverizatoare

Afișez toate cele 11 rezultate

Atomizoare si pulverizatoare – pentru tratamente si profilaxie in vie, livada si gradina.

Functie de marimea culturii, fiecare atomizor sau pulverizator este creat pentru o multitudine de activitati in gradina, vie si livada, de la ingrijirea culturilor pana la distrugerea daunatorilor.

Marimea atomizorului si a pulverizatorului se alege functie de marimea culturilor / a proprietatii si de modul preferat de propulsie a substantelor:

  • pulverizatoarele mici, de mana, se folosesc de obicei pentru culturile/livezile mici si pentru gradinile de flori
  • pulverizatoarele manuale de purtat in spate se aleg pentru livezile de cateva zeci de copaci si pentru gradinile de aeci pana la cateva sute de metri patrati
  • pulverizatoarele cu motor pe benzina se ptreaza pentru livezile, viile si suprafetele cultivate mari, peste 500-1000 metri patrati.

Tipuril de distributie a substantelor si adaptabilitatea capului de distributie, precum si raza de actiune sunt importante, asa ca Magazin Sporul casei va ofera o varietate mare de atomizoare si pulverizatoare dintre care sa puteti alege.

X
5% Reducere la prima comandă!

 

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi 5% reducere la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.