Pulverizatoare

Pulverizatoare

Pulverizatoare

Atomizoare si pulverizatoare pentru dispersia usoara si rapida a tratamentelor la pomii fructiferi, vita de vie, arbusti, precum si a substantelor de dezinsectie.

Toate produsele din categoria Pulverizatoare

Afișez toate cele 11 rezultate

Atomizoare si pulverizatoare – pentru tratamente si profilaxie in vie, livada si gradina.

Functie de marimea culturii, fiecare atomizor sau pulverizator este creat pentru o multitudine de activitati in gradina, vie si livada, de la ingrijirea culturilor pana la distrugerea daunatorilor.

Marimea atomizorului si a pulverizatorului se alege functie de marimea culturilor / a proprietatii si de modul preferat de propulsie a substantelor:

  • pulverizatoarele mici, de mana, se folosesc de obicei pentru culturile/livezile mici si pentru gradinile de flori
  • pulverizatoarele manuale de purtat in spate se aleg pentru livezile de cateva zeci de copaci si pentru gradinile de aeci pana la cateva sute de metri patrati
  • pulverizatoarele cu motor pe benzina se ptreaza pentru livezile, viile si suprafetele cultivate mari, peste 500-1000 metri patrati.

Tipuril de distributie a substantelor si adaptabilitatea capului de distributie, precum si raza de actiune sunt importante, asa ca Magazin Sporul casei va ofera o varietate mare de atomizoare si pulverizatoare dintre care sa puteti alege.

X
5% Reducere la prima comandă.

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus reducerea de 5% la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.