Recipiente compost bucatarie

Recipiente compost bucatarie

Recipiente compost bucatarie

Recipiente compost perfecte pentru utilizat in bucatarie. Resturile alimentare ale familiei nu mai merg la groapa de gunoi ci se transforma in ingrasamant pentru gradina sau plantele de apartament.

Compostor casnic, cos de compostare, recipient compost

Toate produsele din categoria Recipiente compost bucatarie

Afișez toate cele 4 rezultate

De cate ori ai aruncat fructe, legume, coji, zat de cafea sau chiar resturi de mancare gatita si te-ai gandit ca sunt banii tai cei aruncati la cos?

In gospodariile de demult, precum si in casele cu stil de viata sustenabil din zilele noastre, acest lucru nu se intampla din motive foarte practice:

  • in gospodariile de demult la fel ca in casele la care se cresc animale din zilele noastre, resturile sunt date animalelor, deci nici o risipa aici
  • chiar daca nu cresc animale, gospodariile moderne cu un stil de viata sustenabil composteaza toate resturile pentru a folosi rezultatul final la imbunatatire solului.

Gramezile sau recipientele pentru compost sunt din ce in ce mai des intalnite, prin urmare pierderile sunt minime la cei care detin curte si gradina.

Ce solutie ai daca locuieti la bloc, insa? Compostorul de apartament, sau recipientul de compost pentru casa, de capacitate mica, poate fi raspunsul pentru tine.

Daca oricum faci separarea deseurilor, este cu atat mai simplu. Plasticul, metalul si hartia le dai la reciclat, iar restuile alimentare le compostezi.

Recipientele noastre de compostare vin impreuna cu o punga de activator de compostare, care accelereaza si tine procesele fizico-chimice din interiorul recipientului de compostare sub control.

Studiaza fiecare produs si vezi ce iti ofera.

 

 

 

X
Reducere 5%
la prima comanda!

Primești pe email ultimele articole publicate pe https://sporulcasei.ro/.
Plus: abonații primesc oferte exclusive și noutăți despre produsele listate în magazin.

Vă respectăm confidențialitatea. Datele dvs. vor fi folosite exclusiv pentru a vă trimite ofertele sporulcasei.ro. Vă puteți dezabona oricând.

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.