Scaune bucatarie

Scaune bucatarie

Scaune bucatarie

Scaune bucatarie comode, practice, solide, dar cu design desavarsit: taburete, scaune pliante, scaune clasice sau cu design scaundinav, colorate sau negre, din piele, stofa sau plastic.

Toate produsele din categoria Scaune bucatarie

Afișez 1–44 din 45 de rezultate

Bucatarie este centrul vietii de familie, aici derulandu-se cele mai importante activitati ale familiei de la micul dejun si cina si pana la marile anunturi din viata noastra. De multe ori ne surprindem adunati in jurul unei gustari, a unei inghetate sau a unui pahar de vin, povestind ce ni s-a mai intamplat sau incurajand copilul in fata unui concurs greu.

Cu exceptia celui care gateste, in bucatarie se sta destul de mult pe scaun si se lucreaza sau se mananca destul de mult la masa. De aceea scaunele trebuie sa serveasca exact scopului:

  • sa fie suficient de rezistente si confortabile pentru tot ce ti-ai propus
  • sa fie suficient de suple si usoare pentru a putea fi deplasate usor
  • sa respecte linia de design pe care ti-o doresti, tinand cont ca bucataria zilelor noastre este de multe ori deschisa publicului.

In functie de preferintele tale dar si de capacitatea mesei din bucatarie alege acele scaune de bucatarie care sa te ajute sa gestionezi corect si spatiul disponibil si activitatile zilnice. Este posibil sa ai nevoie de 4-6 scaune fixe, sau te poti folosi de mai putine scaune fixe pentru ai tai, suplimentand la nevoie cu cateva scaune pliante.

In materie de design, avem scaune de bucatarie cu design traditional din lemn si tapiterie de stofa, pana la scaune de bucatarie cu design scandinav, cu spatar din lemn curbat, sau cu sezut si spatar monolit, din material plastic.

Tapiteriile pot fi din plastic plin sau amprentat, stofa, piele ecologica, sau combinatii intre acestea, iar structura de baza poate fin lemn, metal cromat sau metal vopsit.

X
5% Reducere la prima comandă!

 

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi: 5% reducere la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.