Scaune directoriale

Scaune directoriale

Scaune directoriale

Scaune directoriale pentru confort si sustinere clasica, dar cu design indraznet, tapitare si finisaje mai luxoase. Din piele naturala, piele ecologica, mesh sau stofa. Daca iti doresti o oferta bogata de scaune directoriale, mai jos gasesti peste o suta de modele diferite.

Scaunul directorial este tot un scaun ergonomic, adică ajustabil şi conceput pentru confort în utilizare, dar în plus are finisaje mai luxoase si mai bogate (piele naturală, de exemplu), structura mai solidă, din metal şi este mai masiv, atât datorită finisajelor bogate, cât şi datorită spătarului şi şezutului mai late.

 

Toate produsele din categoria Scaune directoriale

Afișez 1–44 din 299 de rezultate

Cu cat numarul de reglaje este mai mare si finisajele mai luxoase, cu atat creste confortul, dar si pretul unui scaun directorial. Unui scaun ergonomic ar trebui sa-i poti regla inaltimea sezutului, inaltimea spatarului, unghiul de inclinare a spatarului, eventual si bratele.

La un scaun directorial sunt de la sine intelese reglajele si functiile basic (roti pentru deplasare, cotiere, reglare inaltime, rotativ 360, mecanism de balans (TILT), dar acestora li se adauga o tapitare speciala, bogata, care creste exponential confortul.

Daca nu este vorba despre un scaun directorial clasic – tapiterie bogata si culori sobre, neutre – atunci vorbim despre un scaun directorial la care luxul se defineste prin culori speciale, metal cromat, stralucitor, sustinere a spatelui in zonele esentiale. Chiar daca este vorba despre mesh, acesta esye prins pe o structura eleganta, cu silueta moderna, iar ergonomia este cuvantul-cheie.

Alege din gama noastra de scaune directoriale, livram oriunde in Romania.

Un scaun directorial pentru orice statut

Petreci mult timp la birou? Cum te simti la sfarsitul zilei, obosit sau relaxat si increzator? Ai fost promovat si in compania voastra chiar conteaza imaginea personala? Or ti-ai reamenajat biroul de acasa si  vechiul scaun nu se mai potriveste cu noua investitie si imagine?

Toate acestea ar trebui sa te indemne sa privesti atent spre categoria scaune directoriale, pentru ca acest tip de scaune satisface atat nevoia de confort cat si pe cea de imagine – pentru asta au fost create.

Trasaturi definitorii ale unui scaun directorial

Scaunele directoriale se disting prin cateva trasaturi definitorii:

1.Tapiteria bogata

La un scuan directorial clasic tapiteria bogata este definitorie. Scaunul are o grosime generoasa, iar pernele din zona umerilor, coapselor si din zona lombara asigura sustinerea suplimentara necesara unei persoane care lucreaza mult la birou.

2. Sustinerea buna

Daca nu este vorba despre tapiteria bogata, atunci scaunele directoriale se disting prin designul ergonomic, silueta eleganta si sustinerea buna asigurata de elementele care se pot regla.

3. Cotierele si tetiera

Toate scaunele directoriale au cotiere si aproape toate au tetiera integrata sau reglabila.

4. Reglajele

La un scaun directorial clasic, tapiteria bogata suplineste o multime de alte functii, fiind un element definitoriu al luxului. Reglajele de baza sunt reglarea inaltimii si mecanismul de balans, dar la unele se pot  ajusta cotierele si tetiera, si au sustinere suplimentara in zona lombara si cervicala.

 

X
5% Reducere la prima comandă!

 

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi: 5% reducere la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.