Scaune ergonomice

Scaune ergonomice

Scaune ergonomice

Scaune ergonomice, confortabile, cu design si atitudine, pentru atunci cand doresti un scaun de birou atragator si functional in acelasi timp.

Materialele sunt de ultima generatie iar constructia durabila, astfel ca veti avea o experienta placuta atat vizual cat si in timp ce il folosesti.

Toate produsele din categoria Scaune ergonomice

Afișez 1–44 din 217 rezultate

Daca lucrezi asezat pentru perioade lungi de timp, ai nevoie de un scaun care sa iti mentina confortul si sanatatea. Cele mai bune scaune pentru asta sunt scaunele ergonomice, deoarece au fost create pentru a se putea asapta oricarui corp si posturi.

Ce functii ar trebui sa aiba un scaun ergonomic?

Reglarea inaltimii

Nu toate scaunele ergnomice au toate functiile din lume – in fond de aceea exista si o varietatea de preturi atat de mare –  dar toate trebuie sa ofere posibilitatea de a regla inaltimea sezutului. Este foarte important, pentru ca acest reglaj trebuie sa te ajute sa tii genunchii sub un unghi de 90 de grade si talpile confortabil pe dusumea, pentru a nu aparea acea stare de picioare grele.

Sustinerea spatelui

Inclinarea spatarului, curbarea pe orizontala a spatarului, precum si sustinerea lombara sunt importante cand lucrezi multe ore asezat. Sustinerea din zona lombara influenteaza si unghiul sub care privesti monitorul, deci te poate ajuta sa iti pastrezi si ochii odihniti, nu doar spatele. In plus, odata stabilit unghiul de inclinare al spatarului, te ajuta sa-ti verifici si sa-ti ajustezi pozitia peste zi, mai ales daca ai tendinta de a te inclina prea mult in fata.

La un scaun ergonomic bun, spatarul preai functia de sustinere a spatelui intr-o postura naturala, atunci cand muschii au obosit.

O categorie aparte o constituie scaunele ergonomice cu sprijin pentru genunchi, asa-numitele kneeling chairs, din care avem 2 modele: cu sprijin lombar si fara.

Sustinerea bratelor – cotierele

Un alt tip de sustinere importanta pe care o ofera scaunele ergonomice este sustinerea bratelor, care trebuie sa fie suficient de relaxate pentru a nu transmite incordarea spre umeri si spre muschii spatelui.

Pozitia corecta la birou arata ca in imaginea de mai jos, iar scaunele ergonomice te ajuta sa o sustii.

X
5% Reducere la prima comandă.

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus reducerea de 5% la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.