Scaune living

Scaune living

Scaune living

Scaune living tapitate cu stofa, cu piele ecologica, din polipropilena colorata, cu linii clasice sau design scandinav, cu structura din lemn sau metal cromat.

Pentru multele activitati care se deruleaza in zona de zi a oricarei case, de la luatul mesei in familie pana la primirea de oaspeti, ai nevoie de niste scaune living potrivite pentru a fi purtate dar si pentru a fi vazute.

Toate produsele din categoria Scaune living

Afișez 1–44 din 103 rezultate

Fiind zona intens folosita, dar si des vizitata, livingul are nevoie de niste scaune living pe masura. Acum cateva decenii livingul se numea sufragerie si era zona aceea unde scaunele se atingeau doar daca veneau oaspeti la masa. Astazi livingul include sufrageria si face parte din viata noastra de zi cu zi asa ca trebuie sa elegem niste scaune living care sa indeplineasca mai multe functii: de la a fi admirate, pana la a fi folosite intensiv aproape zilnic.

Este important de avem un loc dragut si ordonat unde sa ne adunam la masa in fiecare zi, iar pentru asta scaunele pentru living sunt esentiale. Daca locul vostru de luat masa este doar pentru voi si nu obisnuiti sa organizati mese mari acasa, atunci scaunele pot fi simple, comode si functionale. Niste materiale care se curata usor sunt de mare ajutor in casa.

Daca zona de luat masa este menita sa fie folosita atat de voi cat si de niste potentiali oaspeti, atunci aveti grija ca scaunele sa ofere si o priveliste agreabila pentru ochi, acea tusa de design si invitatie la cina in acelasi timp. Prezenta unor scaune pliante va va ajuta mult in cazul unei mari aglomeratii la masa de seara.  Si in acest caz materialele care se curete usor, cum sunt polipropilena, lemnul, MDF-ul si pielea ecologica ajuta mult la administrarea intregii zone.

Daca zona de luat masa este doar pentru ocazii festive, atunci alege scaune pe masura: tapitate elegant, in culori regale, ample si frumos lucrate.  Stofa este o alege minunata in materie de tapitare in acest caz, si ai grija si la distanta dintre scaune! Fiecare oaspete trebuie sa aiba loc suficient pentru sine, dar si pentru a se misca la masa si a manevra scaunul.

Scaune living pe structura din lemn sau metal, cu sezut din stofa, piele ecologica, polipropilena sau lemn.

X
5% Reducere la prima comandă!

 

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi: 5% reducere la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.