Scaune vizitator

Scaune vizitator

Scaune vizitator

Anticamera ta, secretariatul, holul si biroul tau au nevoie de scaune comode si frumoase pentru vizitatori.

Asa cu tu ai nevoie de un scaun ergonomic de lucru, tot asa si vizitatorii tai au nevoie de  scaune vizitator usor de folosit, nesofisticate, dar comode si bine intretinute.

In plus, exista destule motive de tensiune in cadrul oricarei intalniri formale, iar un birou placut sau o sala de asteptare primitoare cu scaune vizitator comode, pot detensiona situatia.

Toate produsele din categoria Scaune vizitator

Afișez 1–44 din 88 de rezultate

Designul unui scaun pentru vizitatori conteaza, dar ceea ce conteaza si mai mult este ca oaspetii sau clientii tai sa se simta bine primiti si sa astepte sau sa participe la discutii simtindu-se confortabil.

Alege scaune de vizitator care sa se incadreze in decor, dar asortate si cu scaunul tau sau ale salaritatior tai, fara ca diferenta de dimensiuni sau confort sa ii puna in inferioritate pe vizitatori. Daca sunt clienti, atunci sunt partenerii tai de afaceri si este important cum ii primesti. Daca sunt vizitatori sau oaspeti, este important sa se simta bine si sa transmita acest sentiment mai departe.

Gradul de confort al unui scaun pentru vizitator este dat de structura si tapitare. Structura in forma de S poate oferi elasticitate, dar asta inseamna ca scaunul respectiv nu trebuie sprijinit de un perete. Structura clasica, cu 4 picioare sau 2 sine, pe de alta parte, ofera stabilitate si siguranta. Tapitarea poate oferi culoare, prestanta si moliciune si poate fi din piele, piele ecologica, stofa sau mesh.

Culoarea bine aleasa a scaunului de vizitator poate invita la relaxare, iar textura te poate ajuta la o buna intretinere.

X
5% Reducere la prima comandă.

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre amenajări, construcții și arhitectură la tine în inbox, plus reducerea de 5% la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook-ul nostru cu 20 de proiecte de amenajare pe care le poți finaliza într-un week-end.

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.