Tocatoare crengi

Tocatoare crengi

Tocatoare crengi

Tocatoare crengi electrice si pe benzina.

Treaba în grădină nu se termină niciodată, dar vara şi toamna sunt cele mai aglomerate sezoane: acum se coc şi strâng majoritatea recoltelor, o parte dintre flori şi-au încheiat ciclul de viaţă şi tot acum apar şi cele mai multe resturi, pentru administrarea cărora este perfect tocătorul de resturi vegetale.

Alege tocatorul de crengi potrivit pentru tine:

Toate produsele din categoria Tocatoare crengi

Afișez toate cele 5 rezultate

In orice gradina, pe orice spatiu verde, inevitabil niste crengi se rup de batranete, de prea multe fructe sau sunt taiate pentru toaletare si pentru productia de fructe.

Solutia facila este sa le dam foc, si eventual putin cenusa care ramane sa o incorporam in sol. Insa in acest fel ardem o multime de material roditor, indispensabil vietii.

Lemnul din taieri poate fi incorporat in sol in 2 feluri: sub forma de crengi intregi, pentru a obtine un strat inaltat, usor de afanat si lucrat, sau sub forma de compost – elementul magic care hraneste si afaneaza solul instantaneu, cu efecte minunate asupra plantelor.

Insa lemnul, pentru a se transforma in compost, trebuie mai intai maruntit, iar pentru asta este nevoie de un tocator de crengi sau un tocator de resturi vegetale.

Tocatorul de resturi vegetale – ajutorul ideal pentru administrarea gradinii

  • Reduce gramezile de crengi si resturi vegetale, greu de administrat,  la volume mici de resturi tocate, usor de manevrat cu lopata si furca.
  • Poate face chipsuri de lemn numai bune de folosit ca mulci sau pe cararile dintre straturi. Mulciul foloseste atat ca protectie impotriva buruienilor, cat si ca strat termoprotector pe timpul iernii, ceea ce inseamna ca pamantul va fi gata de incoltit mai repede acolo unde este protejat.
  • Salveaza timp si bani – daca cumva aveati de gand sa platiti pentru indepartarea crengilor cu ajutorul unei firme de salubritate.
  • Resturile de la legumele care se culeg vara si toamna se alatura rapid si eficient gramezii de compost.
  • Pe langa ajutorul in gradina, tocatoarele vegetale se pot utiliza si pentru tocarea furajelor pentru animale, dar si pe post de moara, fiind utilaje multifunctionale de inalta fiabilitate si flexibilitate.

Cum functioneaza tocatorul?

Tocatoarele de resturi vegetale functioneaza pe baza unui motor electric sau pe benzina. Utilizarea lor este destul de simpla, prin introducerea resturilor vegetale in compartimentul de umplere, putin cate putin.

ATENTIE! Utilizarea manusilor si a ochelarilor de protectie este imperios necesara pentru a menevra in siguranta masina.

Alege tocatorul de crengi potrivit pentru treburile tale! Livram rapid oriunde in Romania.

X
5% Reducere la prima comandă!

 

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi 5% reducere la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.