Unelte de gradina

Unelte de gradina

Unelte de gradina

Unelte de gradina si aparate pentru sapat, cultivat, insamantat.

Le ştim cu toţii – hârleţ, sapă, lopată, furcă, greblă, săpăligă, …- şi cei care le cunosc bine ştiu şi de cât efort este nevoie, mai ales că aceeaşi bucată de pământ trebuie lucrată de mai multe ori în decursul aceluiaşi an: săpat sau desţelenit, plivit, prăşit pentru afânarea solului, săpat pentru plantarea următoarei culturi.

Uneltele de gradina trebuie sa fie robuste, pentru a putea lucra bine si in siguranta si durabile, pentru a te putea baza pe ele ani la rand. Mai jos oferta noastra.

Toate produsele din categoria Unelte de gradina

Afișez toate cele 44 de rezultate

Coltul cu unelte de gradina este primul spre care ne indreptam cand apare o problema de rezolvat in gradina: sapat, curatat, inaltat straturi, plivit, faramitat solul, extras buruieni, intors compostul.

Sunt usor de carat de colo-colo, unele au utilizare universala si altele sunt mai specializate, dar intotdeauna vei gasi o unealta potrivita pentru o anumita treaba. Pe masura ce au aparut probleme sau idei noi de cultivare, s-au gasit utilizari noi pentru vechile unelte ori producatorii, au inventat unelte noi, potrivite pentru a rezolva noua problema.

De secole, cu mult inainte de a aparea energie electrica si combustibilii fosili, uneltele de mana au fost ajutorul de baza al gradinarului, unele fiind absolul indispensabile si in zilele noastre.

Aici vei gasi unelte de gradina indispensabile oricarui gradinar, solide, construite din otel, pentru a face fata oricarui sol si pentru a dura cat mai mult:

  • Sape si sapaligi
  • Plivitoare si grape diverse
  • Semanatoare
  • Greble si scarificatoare
  • Cazmale, lopeti si furci pentru gradinarit
  • Extractoare de buruieni
  • Cultivatoare si plivitoare combinate

Majoritatea uneltelor de pe Magazin.sporulcasei sunt produse de Wolf-Garten si sunt garantate sa fie folosite fara probleme majore timp de decenii, fiind construite din otel.

Multe dintre ele se pot folosi cu aceasi coada interschimbabila, facand parte din sistemul Multi-Star. Uneltele se pot folosi cu oricare dintre cozile Wolf, montajul fiind simplu, prin apasare (Click), iar detasarea uneltei se face prin apasarea unui singur buton.

Creaza propriul set pentru gradina, din uneltele favorite si cozile potrivite.

X
5% Reducere la prima comandă.

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus reducerea de 5% la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.