Unelte gazon

Unelte gazon

Unelte gazon

Dupa tundere sau cosire, ai nevoie de unele dintre aceste unelte ingrijire gazon pentru a extrage buruienile, a fasona marginile, a taia iarba de langa borduri. Alege ce iti este mai potrivit.

Toate produsele din categoria Unelte gazon

Afișez toate cele 27 de rezultate

Pentru interventii precise, de mare finete si cu control total la nivelul gazonului, ai nevoie de niste unelte ingrijire gazon performante.

De pilda nu vei putea niciodata extrage buruienile cu o precizie mai mare decat o poti face cu un extractor de buruieni, fie el simplu, cu scarita sau cu coada interschimbabila. Cazmaua pentru marginile gazonului este ideala pentru trasarea si pastrarea unor delimitari clare ale gazonului fata de stratul de flori si bordurile de piatra. Unealta pentru finisarea marginilor de gazon de langa bordura, cu tambur, va finisa perfect gazonul in orice imprejurare.

Pentru scarificarea gazonului, nu exista unealta mai solida si cu precizie mai mare in manevrare decat scarificatoarele manuale de gazon, fie ele cu roti sau fara roti. Desigur, exista si variantele de scarificatoare de gazon cu motor, electric sau pe benzina, depinde de suprafata de scarificat.

Masinile de tuns gazonul trebuie alese functie de tipul de ingijire gazon pe care il preferi: poti colecta resturile de iarba in cuva masinii de tuns, sau le poti lasa pe gazon, ca si compost. Trebuie tipuri diferite de masini pentru fiecare dintre aceste sarcini.

Ai gazon de semanat sau petice de gazon de refacut? Iti trebuie niste distribuitoare de seminte comode si fiabile. AiIci vei gasi atat varianta cu motoras alimentata de baterii, cat si varianta clasica, de impins cu mana. Dispozitivele de imprastiere se pot folosi atat pentru seminte de gazon, cat si pentru fertilizatori.

Foarfecele de mana pentru gazon sunt perfecte pentru finisarea marginilor, dar pot fi folosite cu succes si pentru recoltarea florilor de lavanda sau taierea manuala a mentei si altor ierburi aromatice. Tot pentru finisarea gazonului langa bordura poti folosi un taietor de margini cu tambur.

Uneltele pentru ingrjire gazon sunt ergonomice, durabile, garantate pentru ani buni, astfel incat sa te poti baza pe ele oricand.

X
5% Reducere la prima comandă.

Înscrie-te la newsletterul Sporulcasei.ro și vei primi ultimele articole despre grădinărit la tine în inbox, plus reducerea de 5% la prima comandă din magazin.

Bonus: ebook-ul nostru cu idei pentru amenajarea grădinii.