Scaune birou din piele naturala

Scaune birou din piele naturala

Scaune birou din piele naturala

Sunt sobre, au prestanta si le vei folosi ani la rand fara probleme: scaune birou din piele naturala. Mecanismele si structura sunt la fel de durabile precum pielea naturala, iar in plus au finisaje cromate sau din lemn lacuit.

Afișez toate cele 14 rezultate

ie ca lucrezi de acasa sau de la birou, un scaun de birou din piele naturala iti dau acea alura sofisticata pe care o merita statutul tau. Pielea naturala este o tapiterie de lux si de obicei se asociaza cu metalul cromat, placarile cu lemn si functiile sofisticate. Adesea scaunele din piele sunt negre sau maro, dar pot veni si in alte nuante.

Daca ai un job solicitant sau lucrezi multe ore de acasa, vei indragi felul in care aceste scaune din piele naturala arata si se simt. Vin cu reglaje fine, finisaje sofisticate, functii de inclinare si ajustari minutioase, pentru postura perfecta de lucru.

In plus, in buna traditie a scaunelor din piele, sunt bogat tapitate, astfel incat pe langa functiile de ajustare, inclinare si rulare, ofera si o moliciune aparte, datorata atat pielii cat si umpluturii de sub aceasta. Aceasta tapitare bogata ofera confort dar si alinare, fie ca lucrezi, fie ca iei o bine-meritata pauza de cafea sau ai o convorbire telefonica mai lunga.

Cand vine vorba despre munca ore indelungate, cauta acel scaun care iti ofera control total asupra posturii, dar si confort si sustinere acolo unde ai nevoie. Un scaun de birou din piele naturala are de obicei toate acestea incluse.

Livram oriunde in Romania scaune de birou din piele naturala.

X