Scaune birou

Scaune birou

Scaune birou

Scaune birou negre sau colorate, cu mesh sau din piele artificiala, din stofa sau piele naturala, pentru biroul tau sau pentru spatiul de lucru de acasa.

Afișez 1–44 din 279 de rezultate

Un scaun de birou, indiferent cum arata el sau din ce este facut, trebuie sa asigure confortul pe toata durata folosirii. Scaunul de birou perfect trebuie sa-ti sustina pozitia corecta a corpului in timpul lucrului – 8 ore sau mai mult – astfel incat la finalul fiecarei zile sa-ti simti corpul odihnit, iar dupa zile si luni de utilizare sa nu aduca prejudicii posturii sau starii tale de sanatate.

Spatarul trebuie sa fie reglabil, sa urmeze forma naturala a coloanei vertebrale si sa va sprijine mijlocul, curbandu-se usor dupa forma sa. Cotierele trebuie sa sustina corpul, astfel incat umerii sa se poata relaxa fara sa-i intindeti. Picioarele trebuie sa stea drept pe podea, pentru a evita tensionarea musculaturii.

Un scaun bun de birou are roti pentru deplasare pe pardoseala, este pivotant, are o tapitetie care se intretine usor, este construit avand in minte forma corpului uman, este ajustabil pe inaltime, iar spatarul se poate rabata usor.

Ca si materiale pentru scaunele de birou poti opta intre piele ecologica, mesh, stofa sau o combinatie intre acestea, iar gama de culori este extrem de variata.

Poti utila si sala de conferinte cu scaune de birou si cu siguranta iti va folosi unul si la birou de acasa. Alege unul dintre cele de mai jos si ti-l vom livra prompt oriunde in Romania.

Cum obtii o pozitie corecta in scaunul de birou

Potriveste corect scaunul de birou si toate elementele sale componente, iar pe termen lung rezultatul va fi scaderea incordarii, minimalizarea oboselii si cresterea eficientei.

Fixeaza sezutul scaunului de birou pe inaltime, astfel incat marginea din fata sa fie imediat sub linia genunchilor.

Pentru un bun sprijin al spatelui si pastratea posturii verticale, este recomandat sa te asezi cat mai aproape de spatar, astfel incat marginea din fata a sezutului scaunului ergonomic sa nu preseze in spatele genunchiului – se recomanda o distanta de 1-2 cm intre genunchi si scaun. Pentru o persoana de talie medie, o adancime optima a sezutului are 50 cm, asigurand sprijin de la 2/3 pana la ¾ din lungimea coapselor.

Aseaza-te pe scaun si potriveste inaltimea spatarului asa incat forma lui sa se potriveasca cu forma spatelui tau si sa-ti asigure confort sporit. Daca ai aceasta optiune, fixeaza pozitia pantei proeminente la inaltimea zonei lombare.

Fixeaza bratele scaunului intr-o pozitie cat mai confortabila. De retinut ca unghiul dintre antebrat si brat trebuie sa fie la 90 grade, iar antebratele tinute pe bratele scaunului ergonomic sa fie in line cu inchieturile mainilor in pozitie neutra.

Unghiul spatarului trebuie reglat astfel incat acesta sa aiba contact permanent cu spatele, asigurand sprijin coloanei vertebrale, mai ales pentru zonei lombare.

X