Scaune birou din stofa

Scaune birou din stofa

Scaune birou din stofa

Pentru o textura clasica, frumos colorata si placuta la atingere, alege unul dintre aceste scaune birou din stofa.

Scaunele de birou din stofa au aceleasi functii si ergonomie ca orice alt scaun de birou, dar ceea ce le da o nota si textura aparte este stofa tesuta care la acopera.

Afișez toate cele 23 de rezultate

Scaunele de birou din stofa pot avea tot atatea forme si dimensiuni ca oricare alt scaun de birou, dar in plus ofera confortul si moliciunea stofei. Sunt stilate, confortabile si usor de integrat in orice incapere, multumita varietatii mari de culori, stiluri si dimensiuni. Profita de vizita aceasta pentru a explora tot ce avem sa-ti oferim la capitoul scaune de birou din stofa, in materie de caracteristici si atribute de produs. Selectia este destul de mare si eclectica pentru a gasi si tu ce ai nevoie.

Asadar, iti doresti un scaun de birou din stofa, dar aceasta sa fie singura ta dorinta? Ce tip de scaun sa fie: rotativ sau fix? Scaun de birou simplu sau directorial? Cu tetiera sau fara? Sa fie complet din stofa, sau ti-ar placea sa aiba si insertii de piele sau mesh. Structura sa fie metalica sau din polipropilena? Cu brate sau fara? Toate scaunele noastre pot sustine minim 90 kg, unele ajungand pana la 120 kg.

Stofa poate fi prezenta pe toata suprafata utila a scaunului sau doar pe sezut, in timp ce spatarul poate fi din mesh sau stofa combinata cu mesh sau piele ecologica. Fiecare tip de tapiterie ofera alta textura si alta sustinere. De asemenea, combinatiile dintre materiale si asocierea lor cu un anumit tip de structura (metalica, cromata sau polipropilena) ofera o alura deosebita fiecarui scaun, astfel incat unele se vor potrivit de minunte unui interior clasic, in timp ce altele se pot incadra doar intr-un decor modern, minimalist.

In cele din urma, asigura-te ca scaunul ales de tine ofera tot suportul de care ai nevoie: suport lombar, spatar ajustabil, sezut ajustabil si rotativ, mecanism de inclinare. Unele dintre aceste scaune de birou din  stofa au toate aceste atribute, iar altele nu.

X