Scaune birou negre

Scaune birou negre

Scaune birou negre

Pentru un birou clasic, extrem de sobru, ai nevoie de unul dintre acestea scaune birou negre. Fie el din piele naturala, ecologica, mesh sau stofa, negru este un clasic in birouri si daca crezi ca este un pic cam rigid, afla ca poti compensa prin designul si alura scaunului tau.

Afișez 1–44 din 48 de rezultate

Negrul este la moda oricand si se potriveste in orice context, asa ca niste scaune de birou negre sunt o alegere foarte buna daca nu ai trasata o anumita linie de design. Negrul este neutrul absolut, potrivit in orice decor si poate imprima o idee de profesionalism si sobrietate in orice colt de birou sau chiar in biroul tau de acasa.

Chiar daca pare prea sobru la o prima vedere, negrul poate fi folosit cu diverse texturi si in diverse asocieri, astfel incat raceala aparenta se poate indulci cu ajutorul diferitelor tipuri de materiale. De la mesh pana la piele naturala sau ecologica si stofa, un scaun negru este o alegere stilata pentru orice birou.

Dar pe langa culoare si textura, trebuie sa te asiguri ca orice scaun de birou ai alege, este potrivit pentru a-ti sustine activitatea asa cum ai nevoie.

Astfel, scaunele negre de birou cu mesh asigura o buna ventilare a spatelui. Daca ai tendinta sa transpiri, atunci un scaun de birou cu mesh te ajuta sa mentii spatele uscat si sa eviti astfel supraincalzirea in timpul muncii.

Inaltimea, spatarul si bratele ajustabile precum si atributul TILT ajuta la ajustatrea potizitiei corpului in cele mai mici amanunte, astfel incat scaunul negru de birou nu este numai atractiv, dar si ergonomic. Tot un atribut clasic si care creste gradul de confort este capitonarea bratelor scaunului de birou.

Scaunul de birou perfect pentru tine trebuie sa-ti asigure atat confortul si sustinerea potrivite, dar si o imagine care impune respect. Pentru cei mai multi dintre noi aste inseamna negru. Asa ca daca te-ai decis pentru un scaun de birou negru, alege din galeria noastra pe cel mai potrivit pentru tine.

X