Scaune gaming

Scaune gaming

Scaune gaming

Senzatia de confort dar si impresia ca te afli intr-o masina rapida de cursa o vei obtine doar intr-unul dintre aceste scaune gaming. Sunt colorate impresionant, au sustineri si functii diverse, asa ca alege-l pe cel mai potrivit pentru tine.

Scaune gaming : pentru cei care pur si simplu isi doresc un scaun care sa arate cool si sa se simta ca intr-o masina de curse.

Afișez 1–44 din 48 de rezultate

Un scaun de gaming bun este acela care te sustine impecabil in timp ce tu poti juca acelasi joc ore in sir si arata super in acelasi timp. Scaunele gaming sunt construite avand ergonomia pe primul plan, asa incat jocurile prelungite sa nu-ti aduca prejudicii corpului. Alura lor de scaune de masini de curse si accentele de culori vii sunt niste plusuri de design menite sa se integreze in atmosfera speciala jocurilor video.

Fie ca le amplasezi in birou, pentru un look cool si sustinere buna, fie in living sau in camera de relaxare, scaunul de gaming este conceput special pentru nevoile tale.

Majoritatea sunt concepute ca niste scaune de birou ergonomice, rotative, cu sau fara brate, dar ceea ce le deosebeste de un scaun de birou ergonomic este designul si tapitarea speciale, plus insertiile de culori vii.

Sprijinul lombar si tetiera sunt prezente la toata modelele, si pot fi facute integral din piele, piele ecologica sau pot avea spatarul din mesh.

Exploreaza colectia noastra de scaune de gaming. Livram rapid oriunde in Romania.

X