Birou copii cu structura fixa

Birou copii cu structura fixa

Birou copii cu structura fixa

Pentru ca cei mici au mii de maruntisuri de colectionat si pe toate le vor aproape de ei, iti sugeram unul dintre modelele de birou copii cu structura fixa.

Toate produsele din categoria Birou copii cu structura fixa

Afișez toate cele 14 rezultate

Pentru copii, pentru care fiecare lucrusor este important si il vor aproape in fiecare moment, asadar un birou copii cu structura fixa si depozitari diverse este ideal pentru micii colectionari. Prezenta unui sertar, a unui raftulet sau a unui coltisor secret este si mai importanta, pentru a tine la indemana toate colectiile de pietricele, masinute, creioane impecabil ascutite, desene din ultimele cate luni, etc. Plus caietele si cartile, desigur 🙂

Uneori este exasperanta nevoia lor de a strange orice in numar nelimitat, dar poate tocmai pentru asta s-au inventat sertarele si rafturile: pentru ca noi, printre toate aceste colectii nepretuite, sa putem sa mai strecuram caietele, cartile si rechizitele de care au nevoie.

Mai tarziu, cand va fi ceva mai mare, va sorta el singur cartile, caietele, CD-urile, jurnalele si gazetele matematice si atunci va avea nevoie de toate aceste rafturi, sertare, blaturi rabatabile, usite si mecanisme pe care le ofera un birou copii cu depozitari.

Daca iti doresti un birou copii cu depozitari pentru copilul tau, aici este un loc bun sa incepi cautarea. Noi iti confirmam stocul promt si il livram oriunde in Romania. Biroul va ajunge la tine demontat, dar cu schema de montaj si feroneria incluse, astfel incat de cateva ore este pus pe picioare si gata de folosit.

X

EBOOK GRATUIT

Abonează-te și primești GRATUIT un Ebook despre idei de amenajare LIVING!

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.