Birou copii reglabil

Birou copii reglabil

Birou copii reglabil

Pentru ca vrei sa cumperi un birou durabil dar si dragut colorat, bun de folosit cativa ani buni fara probleme de spate, iti sugeram un brou copii reglabil.

Toate produsele din categoria Birou copii reglabil

Afișez toate cele 5 rezultate

Pentru un copil in crestere sau pentru un copil cu inclinatii artistice, este foarte potrivit un birou copii reglabil. In primul rand biroul reglabil este construit din materiale durabile, cum este lemnul masiv, natur sau vopsit ori metalul, combinate cu  blaturi din MDF sau PAL.

Blatul are posibilitatea de inclinare, pentru confort cat mai mare si pozitie corecta in timpul lucrului, iar biroul este prevazut si cu sertare pentru depozitare. Birourile se pot regla si pe inaltime, pentru a se potrivi fiecarei varste si conformatii.

In unele cazuri, biroul pentru copii poate veni si cu accesorii de diferite culori, interschimbabile. Poate fi realizat din combinatii de materiale – lemn cu MDF, lemn cu PAL, metal cu MDF – sau doar lemn natur, stratificat. In varianta cu structura metalica, biroul reglabil are structura mai supla, dar blatul este din MDF si cu aceleasi posibilitati de ajustare.

Biroul reglabil, spre deosebire de unul fix, ofera toate caracteristicile tehnice necesare pentru a face din camera copiluui tau una perfecta pentru invatare, joaca si creativitate. Sistemele de reglaj incorporate sunt suficient de simple pentru a putea fi reglate de catre oricine, iar multiplele posibilitati de reglaj ii dau copilului senzatia de control si ii interesc puterea de decizie in propria sa lume.

Sertarele de depozitare asigura spatiul necesar pentru rechizitele necesare, in timp ce sertarul inchis creeaza impresia de ordine in zona de lucru, afladu-se in acelasi timp la indemana copilului.

Este un birou perfect pentru copii, care “creste” odata cu acestia, este perfect adaptabil obiceiurilor si activitatilor lor si completeaza firesc activitatile din lumea lor, oferind de multe ori si pata de culoare necesara in camera copilului.

 

X

EBOOK GRATUIT

Abonează-te și primești GRATUIT un Ebook despre idei de amenajare LIVING!

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.