Scaune birou copii

Scaune birou copii

Scaune birou copii

Scaune birou copii pentru o postura corecta si odihnitoare in timpul lectiilor. Alege intre scaunele de birou pentru copii din piele ecologica, mesh, stofa sau combinatii intre acestea.

Afișez 1–44 din 135 de rezultate

Scaunele de birou pentru copii sunt varianta mai mica si adesea mai putin sofisticata a scaunului ergonomic pentru adulti. Sunt dragut colorate, au rotile, au cel putin inaltimea ajustabila, daca nu si spatarul si sunt tapitate cu piele ecologica, stofa sau mesh.

Pentru ca este vorba despre copii, atentie la stabilitate si sustinerea spatelui. Oricat ar fi de dragute, trebuie sa indeplineasca niste conditii minime: sezutul trebuie sa fie suficient de generos si tapitat corect, spatarul sa fie stabil, iar sezutul reglabil macar pe inaltime.

Daca nu doresti toate aceste optiuni, alege un scaun tip scoica, in care spatarul si sezutul sunt dintr-o singura bucata, reglajele putandu-se face doar pe verticala, pentru a se regla inaltimea. Prezenta sau absenta bratelor este o optiune mai putin importanta, dar structura si reglajele de baza sunt esentiale.

Alege un scaun de birou cu adevarat ergonomci pentru copilul tau, adica un scaun care sa ii sustine corpul intr-o postura sanatoasa in timp ce lucreaza si sa se poata inalta odata cu el.

Materialele din care sunt facute scaunele de birou pentru copii

Cele mai comune materiale de structura sunt metalul cromat si polipropilena dura, ambele capabile sa ofere ani de utilizare fara probleme. Ca si materiale pentru tapitare poate fi vorba despre piele ecologica, mesh, stofa tip mesh, stofa sau combinatii intre acestea. Tapitarea poate fi extinsa pe toata suprafata utila a scaunului sau poate fi vorba despre sezut tapitat si spatar din mesh, pentru respirabilitate.

Culoarea scaunului de birou pentru copii

Aici, spre deosebire de scaunele pentru adulti nu exista limite: de la roz bombon pana al verde electric, simple sau combinate cu nuante mai sobre, orice este posibil si orice se preteaza. Ba chiar cu cat sunt mai colorate cu atat sunt mai potrivite cu efervescenta varstei.

Tema scaunului pentru copii

Daca la adulti vorbim despre stiluri, la copii vorbim despre teme, iar aici cele mai frecvente teme sunt : cele sportive, florale, personaje, masinarii, insecte sau animale diverse. Orice tema ar fi, va deveni subiectul favorit al juniorului si o sursa inepuizabila de joaca si povesti, asa ca asigurati-va ca ii place 100%.

X