Ingrijire copaci

Ingrijire copaci

Ingrijire copaci

Una dintre cele mai importante sarcini primavara este cea de ingrijire copaci, iar pentru aceasta este nevoie de unelte bune si durabile. Alegeti de mai jos: foarfece manuale, foarfece telescopice, ferastraie electrice, ferastraie manuale cu coada extensibila.

Toate produsele din categoria Ingrijire copaci

Afișez toate cele 32 de rezultate

Copacii au nevoie de ingrijire anuala pentru a fi productivi, dar si pentru a nu ne pune proprietatea sau viata in pericol. Trebuie curatati ori de cate ori e nevoie de crengile batrane, rupte sau uscate si trebuie facute taierile anuale de rodire, pentru a avea fructe multe si sanatoase in fiecare an.

Foarfecii pentru curatat copacii, foarfecele de inaltime, foarfecele telescopice, emondoarele, ferastraiele electrice, ajuta fiecare in felul sau specific la lucrarile de curatere si intretinere a copacilor.

Pe langa unele dintre cele mai bune foarfeci manuale pentru curatat copacii, aici vei gasi si foarfeci telescopice, dar si foarfeci cu coada extensibila, pentru a putea alucra de pe sol pana la inaltimi de pana la 5.5 metri.

Cum se curata corect un copac? In trei pasi:

  1. Taiati ramurile uscate si rupte
  2. Taiati ramurile care se intercaleaza
  3. Eliminati ramurile care se indreapta spre interiorul coroanei.

Acestea sunt regulile minime pentru a curata corect un copac.

Pe langa aplicarea lor in aceasta ordine ai nevoie si de niste foarfeci si ferastraie bune pentru a te ajuta la treaba in gradina, pe care le gasesti aici.

Pe alocuri, pentru curatari de anvergura, doborari de arbori batrani sau taierea de lemn de foc, te poti folosi si de ferastraiele electrice. Toate foarfecele si ferastraiele sunt produse in Germania, sunt fiabile, ergonomice si usoare, cu manere potectoare anti-alunecare, pretensionate si cu lame si lanturi perfect ascutite.

Livrari rapide oriunde in Romania.

X

EBOOK GRATUIT

Abonează-te și primești GRATUIT un Ebook despre idei de amenajare LIVING!