Ingrijire gazon

Ingrijire gazon

Ingrijire gazon

Ingrijirea gazonului este o ocupatie in sine, iar pentru cei pasionati, uneltele si utilajele specifice sunt o prelungire fireasca a mainilor lor. Vei gasi aici aeratoare si scarificatoare de gazon , extractoare de buruieni, unelte pentru fasonarea marginilor, dispozitive de semanat si multe altele. Descopera oferta.

Toate produsele din categoria Ingrijire gazon

Afișez 1–44 din 60 de rezultate

Daca ai ales sa sadesti gazon in curte, stii deja ca nu exista variante simple: trebuie sa–l ingrijesti in mod constant, cu solutiile si utilajele potrivite.

Ingrijirea gazonului presupune o serie de lucrari indispensabile: aerarea si scarificarea, tunderile succesive, udatul aproape zilnic in perioadele secetoase, indepartarea buruienilor si ingrijirea marginilor, plus reinsamantari, daca este cazul.

Functie de suprafata pe care o ai de ingrijit si inclinatia ta spre gradinarit, poti folosi unelte pentru gazon, utilaje speciale sau chiar roboti pentru treburile repetitive.

Scarificatoarele manuale sau electrice se folosesc cel putin o data pe an, primavara, pentru a rari radacinile si a ajuta la introducerea de aer in gazon, ceea ce sporeste absorbitia de nutrienti.

Cositul gazonului la intervale regulate asigura atat aspectul frumos, cat si tinerea sub control a buruienilor.

Udatul regulat asigura viata lunga a gazonului si absorbtia nutrientilor, iar indepartarea buruienilor cu unealta potrivita ajuta la pastrarea gazonului uniform si fara gauri.

Marginile gazonului se tin perfect ingrijite cu cazmaua speciala, iar dispozitivele pentru imprastiat seminte pe baterii sunt perfecte pentru a reface zonele fara gazon.

Ingrijirea gazonului poate deveni o reala placere, o activitate relaxanta si destresanta, daca te ocupi de ea cu uneltele si dispozitivele potrivite.

X

EBOOK GRATUIT

Abonează-te și primești GRATUIT un Ebook despre idei de amenajare LIVING!