Robot tuns gazon

Robot tuns gazon

Robot tuns gazon

Gazonul se poate tunde si in lipsa ta, si nu neaparat de catre o alta persoana: poti pune la treaba un robot tuns gazon ca cei de mai jos:

Toate produsele din categoria Robot tuns gazon

Afișez toate cele 5 rezultate

Oricare dintre aceste modele de robot tuns gazon este rezistent, silentios si tunde iarba fara macar sa te uiti inspre el: adica este exact ce trebuie pentru gazonul tau. Poate functiona la capacitate maxima un anumit timp, de obicei 1 ora, il poti programa si, la variantele mai sofisticate, il poti supraveghea prin telefonul tau mobil.

Daca bateria s-a terminat inainte de  a tunde tot gazonul, robotelul tau stie sa se intoarca singur la statia de incarcare. La modelele mai avansate senzorul de ploaie il va opri si trimite la statia de incarcare si robotul isi va relua activitatea dupa ce ploaia se opreste.

Robotul de gazon este comod si lucreaza singur, dar nu uita: nu strange iarba cosita, asa ca fie lasi iarba cosita pe gazon pe post de mulci, fie o stragi tu cu grebla ulterior. Si  pentru ca sa robotul tau sa “stie” exact ce are de facut, ai nevoie de instalezi de la bun inceput sarma pentru delimitare.

Pregateste gazonul pentru cosire

Instalarea unui robot de cosit gazonul se face o data si bine, dar totusi trebuie sa ai grija ca inainte de fiecare cosit peluza sa fie eliberata de obiectele mici, pe care robotul nu le-ar putea percepe ca obstacole, si  nu ar sti sa le ocoleasca, cum ar fi: jucarii mici, sarme si fire pietre, capete de furtunuri, etc.

De asemenea, daca a aparut o groapa in gazon, si grija sa o acoperi cu pamant batatorit sau nisip. Fiind la acelasi nivel cu restul gazonului, robotul poate trece peste aceste petice fara incidente.

Alege robotul de gazon potrivit pentru curtea ta.

X

EBOOK GRATUIT

Abonează-te și primești GRATUIT un Ebook despre idei de amenajare LIVING!