Semanatoare

Semanatoare

Semanatoare

In fiecare sezon gazonul si gradina ta au nevoie de insamantari, fertilizatori, nisip sau erbicide: foloseste una dintre aceste tipuri de semanatoare care iti va usura munca si va imprastia semintele si fertilizatorii uniform.

Toate produsele din categoria Semanatoare

Afișez toate cele 5 rezultate

Pentru imprastierea uniforma de fertilizatori, erbicide sau seminte de gazon, foloseste un dispozitiv imprastiere pentru a-ti usura munca si a obtine un aspect uniform al gazonului.

Semanarea gazonului si imprastiarea fertilizatorilor se face cat mai exact, cu fasii alaturate si chiar putin suprapuse, mai intai intr-un sens si apoi perpendicular, pentru a ne asigura ca toata suprafata este acoperita uniform.

Semanarea se poate face si manual, desigur, dar prezenta unui dispozitiv cu orificii si sisteme de distribuire pre-stabilite, eventual cu un motoras pentru a ne scuti pe noi de o parte din treaba, asigura un gazon uniform mai tarziu.

Aici veti gazi 3 tipuri de semanatori: dispozitiv de distribuire a semintelor si fertilizatorilor manual, dispozitiv de imprastiere a semintelor si fertilizatorilor pe baterii, purtat si o semanatoare manuala pentru plantarea precisa a semintelor.

X

EBOOK GRATUIT

Abonează-te și primești GRATUIT un Ebook despre idei de amenajare LIVING!