Zdrobitor struguri

Zdrobitor struguri

Zdrobitor struguri

Un zdrobitor struguri este unealta perfecta pentru cei care au nevoie de tot ce ofera strugurele: de la must pana la culoarea, taninul si aroma din pielite.

Aici gasesti zdrobitoare cu sau fara desciorchinare, manuale sau electrice.

Toate produsele din categoria Zdrobitor struguri

Afișez toate cele 5 rezultate

Acolo unde pentru aroma vinului prezenta pielitelor este esentiala, zdrobitoarele de struguri sunt utilajele care trebuie folosite. Pentru aromele delicate, din struguri albi, presele de struguri sunt numai bune.

Zdrobitoarele de struguri fac treaba pe care o faceau lucratoarele cu picioarele goale acum cateva secole: zdrobesc si desfac in bucati fiecare bob de strugure, pentru a scoate din el tot sucul, aroma si culoarea din pielite.

Zdrobitorul ajuta la desfacerea bobitei si la combinarea sucului dulce cu aroma, culoarea si tatinurile din pielite – esentiale pentru buchetul viitorului vin.

In acelasi timp, mustul este expus drojdiilor naturale din aer sau celor adaugate de producator, ceea ce declanseaza procesul de fermetatie. Pentru vinurile rosii si cele rose, contactul cu pielitele este esential pentru culoare si aroma, asa ca un zdrobitor de struguri este exact ce va trebuie.

Aici gasesti zdrobitoare de struguri electrice, cu sau fara deschiorchinator.

X

EBOOK GRATUIT

Abonează-te și primești GRATUIT un Ebook despre idei de amenajare LIVING!

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.