Cuiere

Cuiere

Cuiere

Majoritatea holurilor sunt spatii pur functionale, cu rol de unire a camerelor principale, dar asta nu înseamna ca nu putem folosi perimetrul lor pentru a crea un ambient placut, depozitari și scurte popasuri, daca asta dorim. Pentru ca trebuie sa asigure un trafic fluid, este bine ca orice varianta de mobilare am alege sa contina cel putin un cuier, un portmantou, un stender pentru haine, sau ceva asemanator.

Afișez 1–44 din 99 de rezultate

Hainele si umbrelele trebui sa poate fi lasate undeva in apropierea usii, imediat dupa ce intrati in casa, indiferent de ce urmeaza dupa aceea sa faceti cu ele. Pentru asta exista cuierul, fie el fixat de perete sau tip pom, sau variante mai ample ale acestuia: stenderul pentru haine, suport cu rotile pentru haine si incaltaminte.

Organizatorul perfect, cuierul este acea piesa versatila de mobilier pentru hol care poate oferi concomitent in spatiu de organizare, unul de depozitare si uneori si un spatiu pentru odihna.

Cuierul adauga design si functionalitate acestui spatiu mic, de tranzit, care este holul. De aceea orice cuier trebuie sa fie stabil si usor de utilizat, indiferent care sunt acele utilizari: haine, palarii si caciuli, umbrele, genti. Functie de cele mai utilizate articole de imbracaminte, dar si de destinatia spatiului in care se afla cuierul, alege piesa potrivita pentru tine: cuier pom, portmantou sau un stander de haine.

In Magazin Sporul casei vei gasi cuiere pom, portmantouri si stendere pentru haine din lemn, lemn curbat si metal cu finisaje de vopsea sau crom.

Alege si comanda acum! LIvram rapid oriunde in Romania.

X