LIVING - scaune relaxare -scaune bar - taburete - masute cafea

LIVING - scaune relaxare -scaune bar - taburete - masute cafea

LIVING - scaune relaxare -scaune bar - taburete - masute cafea

Un living modern are functii foarte diferite si organizarea lui depinde de gusturile si obiceiurile fiecarei familii. Include cu siguranta un loc de luat masa sau un loc de relaxare, format din canapea si o masuta de cafea, dar mai poate include si un bar, cu scaunele aferente, sau un colt de citit cu balansoar.

Pentru toate aceste idei de amenajare si nu numai, gasesti mobilierul potrivit aici: scaune living, scaune de bar, balansoare, scaune pliante, masute de cafea, taberete, etc.

Afișez 1–44 din 406 rezultate

Livingul este spatiul in care te relaxezi, iti inviti prietenii, te uiti la filme, te joci cu copiii si cate altele. Acesta sunt doar unele dintre motivele pentru care livingul trebuie sa reflecte stilul tau si obiceiurile familiei tale, astfel incat sa va satisfaca dorintele tututor. Fie ca vrei sa cumperi o masuta de cafea, un nou scaun de relaxare, iti infiintezi un bar nou sau ai nevoie doar de un taburet stilat, este bine sa incepi cu Magazin Sporul casei. Colectia de mic mobilier pentru living este foarte interesanta, stocurile sunt updatate la zi si credem ca poti gasi aici piesa dorita pentru livingul tau.

X