Scaune pliante

Scaune pliante

Scaune pliante

Aceste scaune pliante sunt utile in orice casa, de la bucatarie pana la balcon si living, iar la birou le poti folosi in sala de sedinte, pentru suplimentarea de locuri, sau in sala de asteptare, in perioadele aglomerate.

Toate produsele din categoria Scaune pliante

Afișez toate cele 4 rezultate

Cu diferite marimi si materiale si pentru diferite bugete, scaunele pliante isi gasesc utilizare in orice parte a casei si a business-ului: in living, in jurul mesei de bucatarie, cand vin musafiri neasteptati, pe balcon, in salile de primire sau intr-o sala de sedinte aglomerata.

Durabilitatea si rezistenta scaunelor pliante depinde de materialele de structura, dar si de tipul de material folosit pentru sezut si spatar.

Scaunele pliante cu structura metalica sunt cele mai durabile si se preteaza la diferite tipuri de tapiterie. De asemenea, scaunele pliante cu structura metalica sau si cele mai variate intrebuintari, atat casnice cat si corporate.

Scaunele pliante din lemn sunt clasice, au o alura mai rustica, fiind si printre cele mai folosite tipuri de scaune pliante din casele noastre.

Daca te intereseaza confortul scaunului pliant, atunci verifica si tipul de tapiterie, materialul si grosimea acesteia.

Alege scaunele pliante de aici. Livrare rapida.

X

EBOOK GRATUIT

Abonează-te și primești GRATUIT un Ebook despre idei de amenajare LIVING!

Bună ziua,

Livrările de mobilier sunt suspendate până la 22.07.2020 – concediu de odihnă.

Putem primi comenzile dvs, putem confirma stocuri, dar livrările se vor relua după data menționată.

Mulțumim pentru înțelegere.